SC Danval Imob Realestate SRL

Braila B-dul Independentei, Nr.23, Bl.A3, Parter

J9/540/2017

C.U.I 37862676

Tel:0761358913

E-mail:danvalimob@yahoo.com

Acord confidentialitate date personale-GDPR

 

Prin comunicarea catre biroul Agentiei imobiliare sunteti implicit de acord cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, actualizata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Informatii stocate: Agentia imobiliara prelucrează datele cu caracter personal ale vizitatorilor/clienti/potentiali clienti (nume, prenume, telefon, email, adresa, serie si numar act de identitate/CNP, date privind bunurile imobile detinute, semnatura), prin mijloace mixte, în scopul promovarii serviciilor din domeniul imobiliar, prin administrarea site-ului propriu si prin activitati de marketing direct.

Protectia datelor: Securitatea datelor dvs. cu caracter personal reprezinta una dintre prioritatile Agentiei noastre. Pentru aceasta respectam cerintele legale si conditiile protectiei tehnice a datelor colectate si stocate.

Scopul prelucrarii: Agentia prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (nume, prenume, adresa, serie si numar CI, CNP, numar de telefon, adresa e-mail, acte de proprietate, semnatura) in scopul incheierii tranzactilor imobiliare pentru care ne contactati (inchirieri, vanzari, cumparari imobile).

Transmiterea datelor: Informatiile prelucrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre Agentie si sunt dezvaluite numai partenerilor nostri contractuali si autoritatilor centrale/locale, potrivit legii. Datele vor fi dezvăluite tertilor (persoane fizice implicate in tranzactiile respective) sau institutiilor abilitate (Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, birouri notariale, Primarie, Serviciul de Urbanism, auditori energetici,banci, evaluatori etc.) cu care agentia noastra colaboreaza. Este necesar sa ne furnizati datele dumneavoastra reale, intrucat acestea sunt indispensabile in vederea realizarii scopurilor de prelucrare sus-mentionate. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra, Agentia nu va va putea pune la dispozitie si nici nu va va putea oferi serviciile sale.

Durata stocarii informatiilor: Datele cu caracter personal vor fi stocate in baza noastra de date in scopuri statistice, economico-financiare si contabile, cu acordul dvs. explicit, pana la data cand dvs. va exprimati dorinta pentru stergerea acestora, printr-o cerere adresata catre biroul agentiei imobiliare Danval Imob.